CE FACEM?

Creăm dialog pentru a scoate la iveală gânduri și idei pe care le întruchipăm în proiecte tangibile. Căutăm ca ceea ce facem să provoace și să transmită asumat mai departe diferite feluri de a vorbi către societate. Lucrăm cu obiecte existente și propuse, cu gânduri și sentimente, cu rutina pe care timpul o formează, cu îndrăzneală și curaj, conturăm spații care au viață și inspiră.

LUCRĂRI

SERVICII

PROIECTARE GENERALA SI DE ARHITECTURA

Actionam cu mijloace specifice printr-un proces temeinic ce implica intelegere, ascultare, studiu si analiza, datorita scenarilor diverse intalnite. Pregatim solutii de arhitectura prin coordonarea specialitatilor implicate pentru a obtine documentatii complete in vederea crearii, autorizarii, detalierii tehnice si executiei unui proiect. 

DESIGN INTERIOR, de obiect si AMENANJARI

Vindecam spatiile din interior spre exterior. Reintroducem echilibrul pentru convietuirea in armonie cu spatiul vizat. Identificam particularitatile si conturam impreuna cu ele oglinda nevoilor clientului prin proiectarea în detaliu a solutiei alese.

FORMARE PROFESIONALA

Punem la dispoziție echipelor detașate pe șantier cursuri de pregătire (sau formare/perfecțonare) profesională în vederea creșterii nivelului de compentențe astfel încât lucrările de arhitectură să fie executate corect. Există în piață o nevoie a unei forme de educație continuă, nonformală, care să vină în completarea sistemului formal de învățământ și o parte din datoria noastă este să dăm mai departe o parte din cunoștiințele acumulate.

PROJECT MANAGEMENT SI URMARIRE DE SANTIER

Putem acționa ca manager de proiect interdisciplinar în vederea îndeplinirii criteriilor stabilite în proiectul de arhitectură, fiind acreditați A.N.C., certificat recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (COR: 242101)
Aplicarea cunoștințelor, instrumentelor și tehnicilor specifice pentru activitățile unui proiect, au obiective și cerințe clar definite, referitoare la timp, costuri, calitate și parametri de performanță; activități indispensabile pentru realizarea investiției.

 

 

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Consultanța oferită de arhitect trebuie să înceapă chiar din momentul în care clientul are intenția de a achiziționa un teren, un imobil sau de a realiza o investiție imobiliară. Studiul de fezabilitate al proiectului, privit în ansamblu, este un element cheie al business-ului clientului. Acesta oferă direcții precise ce trebuiesc urmate în proiectarea și exploatarea investiției.
În cadrul aceleiași misiuni, arhitectul evaluează și informează clientul cu privire la elementele care țin de contextul urbanistic, de posibilitățile tehnice ale spațiului interior, limitări constructive și implicații privind siguranța în exploatare, siguranța în caz de incendiu, igienă, sănătate, mediu, economie de energie, izolare termică și fonică etc.

MONUMENTE ISTORICE. PATRIMONIU CULTURAL

Intervenim pe monumente cu scenarii posibile de tip “restaurare in sens lejer”, “restaurare pas cu pas” sau restaurare completa, reactivand componenta social-culturala prin repunerea lor in circuitul economic. Purtam grija vindecarii si redescoperirea valorilor uitate pozitionându-le pe o traiectorie de dezvoltare culturala care sa persiste si in viitor.

REABILITARE SI EXTINDERE

Intelegem necesitatea de a readapta la scenariile actuale o casa sau o cladire. Suntem convinsi ca putem conlucra in acelasi gand pentru a avea un rezultat comun fara ca interventia asupra cladirii sa afecteze negativ identitatea tesutului in care se afla, aducand plus valoare ambelor parti. Urmarim sa crestem astfel calitatea locuirii fara sa neglijam impactul asupra spatiului public.

GANDIRE CRITICA SI VIZIUNe CREATIVa

Sustinem dezvoltarea strategica a investitiilor prin aportul nostru creativ si prin capacitatea noastra de a analiza posibilitatile unei actiuni intreprinse, aducand rezultate specifice, pentru a calazui catre o decizie sustenabila.

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Certified Passive House DesiGner

Suntem avizați de Passive House Institute pentru a proiecta în standard și a optimiza proiectul pentru a putea îndeplinii criteriile unei case pasive.

www.passivehouse-designer.org

Echipă multidisciplinară

Transparenți în procesul de lucru

Proiectăm în Cloud

Accesul la un bun design trebuie să fie un drept uman

Dăm înapoi comunității ceea ce învățăm pe parcurs

Sfaturi calificate

Evenimente

Secțiunea prezentă, relatează pe scurt sub formă de “știri” implicările noastre. Pentru publicația periodică și alte vești vă invităm să vă abonați la newsletter.

CONTACT

Suntem interesati in orice moment, chiar si atunci cand nu exista pozitii deschise, sa primim cereri de la oameni motivati sa lucreze cu noi si sa se alature echipei noastre. Puteti trimite portofoliul cu lucrarile cele mai recente (online sau pdf) si un CV cu o scrisoare scurta (maxim: 10mb) la adresa de e-mail: scrie@mamd.ro

București

V7 Studio, str. George Enescu 11

(cu programare)

 

 

Sibiu

Nook Hub, str. Victoriei 22

tel: +4 0742 56 51 26

e-mail: scrie@mamd.ro

 

 

Program orar:

08:00 – 18:00 Luni

08:00 – 18:00 Marți

08:00 – 18:00 Miercuri 

08:00 – 18:00 Joi 

08:00 – 18:00 Vineri

        închis       Sâmbătă

        închis       Duminică

MyArchitect MyDesigner pe scurt MaMd [mea-me-d] este un start-up finanțat din fonduri europene în cadrul România Start Up Plus prin proiectul Start-up@CENTRU (ID 105851) pentru a aduce consumatorilor servicii profesionale de design interior și conformare energetică în practica de arhitectură prin standardul PassiveHouse Design.

en_USEnglish